torstai 22. tammikuuta 2015

Tästä yhdistelmästä







Arvostan tässä yhdistelmässä erityisesti sitä, että molemmat vanhemmat ovat täysin terveitä. Molemmilla on A/A-lonkat, terveet kyynärät sekä terveet silmät. Lisäksi Laikon olat ja polvet tutkittu ja terveiksi todettu.

Tulevien pentujen sukusiitosprosentti on alhainen. Merkittävin yhteinen sukulainen tässä yhdistelmässä on Sinjan ukki Dane (Cinlock Catchword), mikä ei ole minusta ollenkaan huono juttu. ;) Jotenkin niin tutunnäköinen uros. Ja katsokaapa kuvia, joissa herra liikkuu. <3

Yhdistelmän lonkkaindeksien keskiarvo on 105. Keskiarvo olisi vielä suurempi, jos siinä olisi huomioitua Sinjan sisaruksista muidenkin kuin Paddyn A-lonkat.

Lisäksi pidän siitä, että sekä Laiko että Sinja ovat niin avoimia luonteeltaan. Pennuista tulee varmasti aivan mahdottomia pusuttelijoita. :)





Molemmat vanhemmista tulevat myös toimeen toisten koirien kanssa, mitä pidän erittäin isona plussana.

Harrastuspuolen ominaisuuksissa arvostan sitä, että sekä Laiko että Sinja ovat erittäin miellyttämisenhaluisia ja tahtovat aina suorittaa annetut tehtävät loppuun. Ihastuin Laikon rauhallisuuteen. Laikoa kuvaa hyvin sen saamat pisteet hermorakenteesta; + 2, tasapainoinen.

Tavoitteena on saada aikaan mahdollisimman lähellä omaa ihannetta oleva pentue. Sellainen, josta haluaisin jättää pennun itsellenikin.

Lisäinfoa Laikosta ja Sinjasta.